Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пача с бяло пилешко месо

2
Пача с бяло пилешко месо
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:балканска кухня
Сезон:есен, зима
Кулинар:
Рейтинг: 4.3
(базиран на 4 отзива)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сложете водата (бульона) заедно с маслото да заври

  • 2

    Разбийте киселото мляко с 5-те белтъка, брашното и сол на вкус - до гладка каша

  • 3

    Прибавете постепенно сгорещения бульон и отново го сложете да заври до сгъстяване

  • 4

    Смъкнете го от огъня и с енергично бъркане прибавете 5-те разбити жълтъка

  • 5

    Добавете чесъна, счукан на каша (количеството по ваш вкус) и раздробеното месо

  • 6

    Сервирайте ястието топло с поръсен черен пипер и запържен червен пипер в малко олио.

Коментари(2)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
2
Svetlozara
04.12.2013 | 13:12
е те тази рецепта разби :Р
1
ива
22.11.2012 | 12:47
Това не бих го яла.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Животът е твърде кратък, за да го споделяте с личности, които сякаш изсмукват живеца от вас. Ако някой ви иска край себе си, ще...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...