Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Петел яхния

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Празник:Димитровден
Сезон:есен
Кулинар:
Рейтинг: 3.5
(базиран на 8 отзива)
време
< 10 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Лукът се нарязва на тънки филийки и се задушава в маслото и малко вода

  • 2

    Прибавят се червения пипер, доматите, настъргани на ренде, месото, нарязано на порции, 1-2 к.ч. топла вода и сол на вкус

  • 3

    Когато омекне, към месото се прибавят препеченото брашно, размито в малко студена вода и черен пипер на вкус

  • 4

    След десeтина минути ястието се отстранява от огъня и се поръсва със ситно нарязан магданоз.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Хайвер от авокадо
    < 10 м.
  • Бананово-шоколадов шейк
    < 10 м.
  • Пилешки дробчета с праз лук
    40 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Еха, чудна идея за закуска
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!