Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Петрова супа

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Празник:Петровден
Сезон:лято
Кулинар:
Рейтинг: 2.6
(базиран на 8 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Пилето се нарязва на парчета, задушава се в мазнината и се изважда
  • 2 В същата мазнина се задушава ситно нарязания лук
  • 3 След като омекне лука се посолява и се подправяс червения пипер
  • 4 Залива се със студена вода и се кипва
  • 5 Връща се месото и се вари до омекването на месото
  • 6 Към края на варенето се добавя размито в студена вода брашно.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Лесна плодова тарта
    20 мин.
  • Ориз с бакла
    20 мин.
  • Пастет от чесън
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Тази фокача е просто разкошна!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...