Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Петровско пиле

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Празник:Петровден
Сезон:лято
Кулинар:
Рейтинг: 3.8
(базиран на 5 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Пилето се изчиства, измива, поръсва се с черен и червен пипер и се посолява отвън и отвътре
  • 2 В корема му се слага маслото
  • 3 Пече се до зачервяване, като се залива с малко топла вода или бира
продукти
1 бр.пиле
125 гр.масло
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Лесна плодова тарта
    20 мин.
  • Ориз с бакла
    20 мин.
  • Пастет от чесън
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Две разкошни кексчета в чашки
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...