Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Петровско пиле

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Празник:Петровден
Сезон:лято
Кулинар:
Рейтинг: 3.8
(базиран на 5 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Пилето се изчиства, измива, поръсва се с черен и червен пипер и се посолява отвън и отвътре
  • 2 В корема му се слага маслото
  • 3 Пече се до зачервяване, като се залива с малко топла вода или бира
продукти
1 бр.пиле
125 гр.масло
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Солен кекс II
    30 мин.
  • Свеж полъх
    15 мин.
  • Чилакилес (Мексико)
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Хората се променят, когато получат каквото искат. Един ден си важен за тях, на следващия са безразлични. Но един ден, когато се...
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Две разкошни кексчета в чашки
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D