Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Печени леко пикантни крилца

6
Печени леко пикантни крилца
Източник: Marieta Racheva
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Крилцата се измиват хубаво и се нарязват.

  • 2

    Овалват се със солта, червения пипер, лютия червен пипер и черния пипер.

  • 3

    В тава се слага малко олио, отгоре се нареждат крилцата едно до друго, слага се малко вода и се завиват с фолио.

  • 4

    Пекат се на 250 С – долен реотан, като се зачервят отдолу, се обръщат внимателно, за да остане хубава коричка, и се допичат.

  • 5

    Сервират се с гарнитура по желание.

     

продукти
Коментари(6)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
6
elena atanasova
17.12.2013 | 10:16
Отговор на коментар #2 от stefaniika koleva:
И аз ги харесвам комбинирани с бира.
5
pepi damjnova
17.12.2013 | 09:06
Много са апетитни.
4
kalinka kalinkova
16.12.2013 | 09:23
Отговор на коментар #2 от stefaniika koleva:
Кой ли не ги обича.
3
kalinka kalinkova
16.12.2013 | 09:23
Така приготвени наистина стават вкусни.
2
stefaniika koleva
16.12.2013 | 08:44
Много обичам крилца.
1
тихомира илиева
14.12.2013 | 21:26
И аз така ги приготвям. Много вкусни стават.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Двуцветен домашен крем с банани
    20 мин.
  • Веган „Чийзкейк“ със сушени домати и пролетни подправки
    20 мин.
  • Германска картофена салата
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусната спаначена пита!
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D