Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Печени свински гърди с мед и бира

Печени свински гърди с мед и бира
Източник: DesiEn4
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Гърдите се подсушават и запечатват в нагорещен тиган с няколко супени лъжици олио, да се зачервят хубаво от всички страни. Подреждат се в тавичката, в която ще се пекат.

  • 2

    В тигана, в който сме ги запечатали, добавяме червения пипер, бирата, меда и всички останали подправки. Посоляваме гърдите и заливаме с бирено-медената смес. Добавяме клонче мащерка и завиваме с фолио тавичката. 

  • 3

    Така печем един час на 200 С, след което сваляме фолиото и печем още 20-30 мин, като обръщаме месото да се запече от всяка страна.

  • 4

    Поднесете със свежа салата и гарнитура по избор.Добър апетит!

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Еха, чудна идея за закуска
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...