Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Печено в гювеч за гости

3
Печено в гювеч за гости
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
80 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Смесете подправките заедно с виното и олиото.

  • 2

    Наредете месото без наденицата, едро нарязаните лук и моркови и объркайте всички продукти. Сложете капак и печете във фурната, докато стане готово месото.

  • 3

    Добавете наденицата в гювеча за 10 минути. Прецедете соса в тиган и сгъстете с малко нишесте.

  • 4

    Сервирайте от всичко по малко и залейте със сос.

Коментари(3)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
3
poli asenova
18.02.2014 | 10:25
Не е лоша идеята, бих опитала.
2
gabriela gabrielova
15.02.2014 | 10:53
Ще се пробва тази рецепта.
1
gabriela gabrielova
15.02.2014 | 10:52
Вкусно е това предложение.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Зелева салата с дресинг от тахан
    30 мин.
  • Бързи и лесни сладки
    20 мин.
  • Пикантни пържени картофки
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Хората се променят, когато получат каквото искат. Един ден си важен за тях, на следващия са безразлични. Но един ден, когато се...
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Две разкошни кексчета в чашки
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...