Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Печено в гювеч за гости

3
Печено в гювеч за гости
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
80 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Смесете подправките заедно с виното и олиото.

  • 2

    Наредете месото без наденицата, едро нарязаните лук и моркови и объркайте всички продукти. Сложете капак и печете във фурната, докато стане готово месото.

  • 3

    Добавете наденицата в гювеча за 10 минути. Прецедете соса в тиган и сгъстете с малко нишесте.

  • 4

    Сервирайте от всичко по малко и залейте със сос.

Коментари(3)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
3
poli asenova
18.02.2014 | 10:25
Не е лоша идеята, бих опитала.
2
gabriela gabrielova
15.02.2014 | 10:53
Ще се пробва тази рецепта.
1
gabriela gabrielova
15.02.2014 | 10:52
Вкусно е това предложение.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Трицветен крем с кисело мляко
    30 мин.
  • Маникоти палачинки
    15 мин.
  • Коктейл от херинга
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Животът е твърде кратък, за да го споделяте с личности, които сякаш изсмукват живеца от вас. Ако някой ви иска край себе си, ще...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Леле, какво му мислим на това руло
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...