Месото се измива и подсушава. На няколко места се пробожда с нож и се залива със смес от соев сос и водка.
В малка купичка се разбъркват до еднородна смес 1 с.л. мед, 1 с.л. горчица и 1 с.л. зехтин. С тази смес се намазва парчето свинско.
Месото се увива в алуминиево фолио стегнато и престоява 12 часа с маринатата.
Маринованото парче месо се запържа в сух тиган (с незалепващо покритие) от всички страни за около 2 минути.
Разбъркват се по 1 с.л. мед и горчица до хомогенна смес, с която се намазва месото от всички страни.
Върху голямо парче алуминиево фолио се разбъркват сухите подправки заедно с галетата. В тях се поставя свинското, като се овалва добре от всички страни. Увива се стегнато във фолиото.
Месото, увито във фолиото, се поставя в тавата, в която ще се пече, като в нея се излива и бирата. Запича се за около 5 минути на силно загрята фурна (220 С).
След това температурата на фурната се намалява на 170 С и месото се пече около 2 часа.
* При необходимост в тавата се допълва топла вода.