В малка купа смесете каймата, 1 ч.л. и 1 с.л. соев сос. Разбъркайте ги добре.
Загрейте тигана докато стане горещ. Добавете зехтина и запържете хубаво каймата като я бъркате със шпатула, докато се разпадне на малки парченца.
Изчакайте 5-6 мин. докато каймата стане хрупкава. С решетъчна лъжица я изсипете върху чиния, покрита с фолио.
Махнете мазнината, прецедете я и сложете 2 с.л. от нея в тигана.
Запържете за 30 сек. чесъна, джинджифила и пресния лук.
Добавете фъстъченото масло, останалите две с.л. соев сос, другата ч.л. сол, пилешкия бульон, 2 с.л. олио и щипка лют червен пипер и задушете за 4 мин.
Сгответе нудълсите в голяма тенджера с вряща вода за няколко мин. Отцедете ги с гевгир.
Разделете ги в отделни купички и ги полейте със соса. Добавете и поравно каймата, а във всака порция поръсете с едрия лют пипер (по желание).