Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пилешки сърца с 3 вида лук

Пилешки сърца с 3 вида лук
Източник: Симона Иванова/kulinar.bg
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сложете сърцата да се варят заедно с една глава лук, нарязана на едро. Варете в тенджера под налягане 15 минути или в обикновена тенджра до омекване. 

  • 2

    В друга тенджерка загрейте олио и в него задушете другата глава лук, нарязана на ситно. Прибавете сварените сърца, овкусете със сол и пипер. 

  • 3

    След 10-тина минути добавете 1 с.л. масло и праза, също наситнен. Гответе до омекване на лука. 

  • 4

    Накрая прибавете останалото масло и наситнения пресен лук, гответе още 2-3 минути и свалете от котлона. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Животът е твърде кратък, за да го споделяте с личности, които сякаш изсмукват живеца от вас. Ако някой ви иска край себе си, ще...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Най-вкусните чушки бюрек!
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D