Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пилешки сърца с 3 вида лук

Пилешки сърца с 3 вида лук
Източник: Симона Иванова/kulinar.bg
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сложете сърцата да се варят заедно с една глава лук, нарязана на едро. Варете в тенджера под налягане 15 минути или в обикновена тенджра до омекване. 

  • 2

    В друга тенджерка загрейте олио и в него задушете другата глава лук, нарязана на ситно. Прибавете сварените сърца, овкусете със сол и пипер. 

  • 3

    След 10-тина минути добавете 1 с.л. масло и праза, също наситнен. Гответе до омекване на лука. 

  • 4

    Накрая прибавете останалото масло и наситнения пресен лук, гответе още 2-3 минути и свалете от котлона. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Студени пълнени чушки за прeдястие
    < 10 м.
  • Ирландски коктейл
    < 10 м.
  • Касерола с пилешко
    40 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Еха, чудна идея за закуска
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...