Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пилешки сърчица на шиш

5
Пилешки сърчица на шиш
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Измийте пилешките сърца и ги сварете в подсолена вода.

  • 2

    Прецедете ги и ги почистете от вената и останала кръв.

  • 3

    В тиган загрейте масло, пресовайте 3 скилидки чесън и задушете за 5 - 6 минути сърчицата.

  • 4

    Набодете сърчицата на шишчета, поръсете със сусам и малко черен пипер и изпечете за няколко минути, докато почервенеят.

  • 5

    По желание, сервирайте сърчицата със соев сос, люта чушка и лимон.

продукти
Коментари(5)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
5
kalinka kalinkova
11.09.2013 | 08:41
Ще ги опитам и на шиш.
4
ана
10.09.2013 | 16:15
Обожавам сърчица.
3
elena atanasova
10.09.2013 | 07:57
Ще опитам вкусът им и на шиш по рецептата.
2
elena atanasova
10.09.2013 | 07:57
Приготвяла съм сърчица, но задушени с масло.
1
Qna Kirkova
09.09.2013 | 16:48
Не мога да ям сърца.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Еха, чудна идея за закуска
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...