Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пилешки филенца на тиган

8
Пилешки филенца на тиган
Източник: Petya Keranova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Задушавате нарязания на полумесеци лук в маслото, като избирате дълбок и удобен за целта тиган.

  • 2

    Добавяте и нарязаните на жулиени филенца, готови са за 5-10 минути, в зависимост от качеството на месото (най-подходящи са бон филенцата).

  • 3

    Поръсвате със сол, черен пипер и сминдух, оттегляте от котлона и заливате със сока и сърцевината на двата лимона.

  • 4

    Просто и съвършено. Да ви е сладко!

продукти
Коментари(8)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
8
Galia Ivanova
20.06.2013 | 14:20
чудно предложение
7
Petya Keranova
26.03.2013 | 07:34
Отговор на коментар #6 от Ekaterina Tsoneva:
Сминдуха е типично българска подправка, която влиза в състава на шарената сол и и предава характерния неповторим аромат. От Европейските подправки леко наподобява мащерката или поне така казват европейците, когато я опитат. Моята майка я отглежда в градината си и я суши.
6
Ekaterina Tsoneva
01.03.2013 | 15:46
тази подправка сминдух не съм я чувала
5
Muriel Favre
27.01.2013 | 00:40
d une facon appetissant
4
Petya Keranova
23.01.2013 | 22:37
Отговор на коментар #3 от Petya Keranova:
Извинете, това го написа гладния ми съпруг.
3
Petya Keranova
23.01.2013 | 22:14
Мммм, много крехко и вкусно изглежда!
2
zvetanka ivanova
21.01.2013 | 14:49
Колко вкусни пилешки филенца.
1
gabriela gabrielova
21.01.2013 | 11:39
Не съм ги правила така но ми стана интересно.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Леле, какво му мислим на това руло
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...