Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пилешко, глазирано с балсамов оцет

Пилешко, глазирано с балсамов оцет
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
15 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Овкусете пилешките гърди със сол и пипер от двете страни. Загрейте зехтина и запържете гърдите от двете страни за по 2-3 минути. 

  • 2

    През това време смесете всички останали съставки. Когато пилешкото е запържено от двете страни, сипете сместа и сложете капак. Оставете така за 10-15 минути. 

  • 3

    После нарежете на парчета и сервирайте върху салата, паста, ориз или просто го хапнете така. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пилешко, глазирано с балсамов оцет
    15 мин.
  • Картофена салата с бекон
    20 мин.
  • Руски чаени сладки
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Най-вкусната спаначена пита!
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...