Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пилешко с гъби и сметана

5
Пилешко с гъби и сметана
Източник: lili cekova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 5
(базиран на 3 отзива)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарязваме пилешкото и гъбите и ги запържваме.

  • 2

    Прибавяме киселите краставички, нарязани на тънки ленти.
    След което слагаме заквасената сметана и топеното сирене.

  • 3

    След като се посгъсти леко, махаме от котлона и поръсваме с магданоз.

Коментари(5)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
5
ана
02.12.2013 | 14:30
Браво, добра рецепта.
4
Перфектно е всеки път, аз обаче задушавам месото и гъбите. Досега не съм пробвала и с краставички. Хубава рецепта браво. Обожавам лесните и бързи ястия
3
Dobi Zvezdeva
08.02.2013 | 16:35
много вкусно се получава
2
Vqra Petrova
08.02.2013 | 16:05
О,да много обичам тази рецепта, винаги ес приема добре и от гости и от семейството :)
1
Vanessa Apostolova
08.02.2013 | 15:47
Ммхм, много обичам сметанови сосове! :)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Най-вкусните чушки бюрек!
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...