Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пиле по китайски II вид

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Кулинар:
Рейтинг: 3.4
(базиран на 9 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Нарежете свареното месо на ивици, дълги около 3 сантиметра и посолете на вкус
  • 2 В дълбок съд карамелизирайте захарта и добавете половината от маслото
  • 3 Запържете леко месото и лука
  • 4 Сипете половин чаша вода, захлупете и оставете на огъня за около 15 минути
  • 5 След това добавете леко запържения в останалото масло ориз и варете 10 минути
  • 6 Сервирайте ястието, поръсено с магданоза.
продукти
1 бр.пиле
40 гр.захар
125 гр.масло
200 гр.ориз
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Солени кифлички с мая
    60 мин.
  • Треска с домати и мащерка
    20 мин.
  • Торта "Сърце" с портокал и банан
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Варите ли ракия? 1
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D