Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пиле по китайски II вид

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Кулинар:
Рейтинг: 3.4
(базиран на 9 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Нарежете свареното месо на ивици, дълги около 3 сантиметра и посолете на вкус
  • 2 В дълбок съд карамелизирайте захарта и добавете половината от маслото
  • 3 Запържете леко месото и лука
  • 4 Сипете половин чаша вода, захлупете и оставете на огъня за около 15 минути
  • 5 След това добавете леко запържения в останалото масло ориз и варете 10 минути
  • 6 Сервирайте ястието, поръсено с магданоза.
продукти
1 бр.пиле
40 гр.захар
125 гр.масло
200 гр.ориз
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Бързи и вкусни бухтички
    15 мин.
  • Паста с маслини
    20 мин.
  • Мухамара - разядка с печени чушки и орехи
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Тази фокача е просто разкошна!
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...