Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пиле по китайски

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Кулинар:
Рейтинг: 3.4
(базиран на 5 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Сгорещете олиото и последователно в него запържете лука ситно нарязан, патладжана и морковите на кубчета
  • 2 Добавете ориза и свареното и нарязано пилешко месо и подправете с черен пипер, джоджен и къри по желание
  • 3 Прибавете червения пипер и ситно нарязаните домати и разбъркайте хубаво и налейте бульона
  • 4 След 10 минути задушаване изсипете сместа в тава. Печете я 30-40 минути в загрята фурна
  • 5 Малко преди края можете да настържете кашкавал
  • 6 Сервирайте ястието с кисело мляко или салата.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Гювече ала Дани
    20 мин.
  • Пълнени солени еклери
    20 мин.
  • Сладко-солени палачинки
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусната спаначена пита!
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...