Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пиле по френски

5
Пиле по френски
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Пригответе марината, като смесите горчицата, соевия сос, чесъна на прах, зехтина и сухата мащерка.

  • 2

    Намажете пилето с маринатата и го поставете в тавичка.

  • 3

    Нарежете лука и морковите на едро, посолете ги и наредете отстрани на пилето.

     

  • 4

    Сипете виното и маслото и оставете да се пече 60 минути в предварително загрята фурна на 200 С.

продукти
Коментари(5)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
5
gabriela gabrielova
12.09.2013 | 09:09
Отговор на коментар #3 от kalinka kalinkova:
Аз също бих пробвала тази рецепта.
4
gabriela gabrielova
12.09.2013 | 09:09
Вкусно изглежда пилето по френски.
3
kalinka kalinkova
11.09.2013 | 09:02
Ще пробвам да го направя по тази рецепта.
2
kalinka kalinkova
11.09.2013 | 09:02
Изглежда супер пилето по френски.
1
Anna Vasileva
10.09.2013 | 13:16
Много ми харесва как изглежда това пиле! :)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...