Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пиле с кисело зеле

Пиле с кисело зеле
Източник: Сия Рибагина
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Зелето се нарязва, пилешкото месо се почиства, a ако ползвате цяло пиле, се нарязва на порции.

  • 2

    В глинено гърне или гювеч се поставя половината от зелето, зърната пипер и дафиновия лист, отгоре се нареждат бутчетата, овкусяват се с едната лъжица червен пипер и солта и се поставя останалата част от зелето.

  • 3

    Добавя се олиото, бульона, останалия пипер и зелевия сок и леко се размесва с ръка, така че да се овкуси.

  • 4

    Затваря се с капак и се слага на 200 С за 30 мин, след което градусите се намаляват на 160 за час и половина.

  • 5

    Накрая капака се маха внимателно и бутчетата се изкарват най-отгоре върху зелето, като се оставят да се запекат до приятен загар още 15 мин.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Две разкошни кексчета в чашки
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...