Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Полента (качамак) по генуезки

Полента (качамак) по генуезки
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 3
(базиран на 12 отзива)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Изсипете царевичното брашно в 1 л кипящата вода, като бьркате непрекьснато

  • 2

    Посолете на вкус и варете до готовност

  • 3

    Прибавете настъргания кашкавал и внимателно разбьрквайте

  • 4

    Изсипете сместа в намазана с мазнина тавичка

  • 5

    Поставете я за 20 минути на топло място, докато полентата се втвърди

  • 6

    След това я обьрнете вьрху голяма чиния и я залейте с маслото.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Хумус-гуакамоле
    < 10 м.
  • Постен ориз със спанак
    30 мин.
  • Постни овесени бисквити
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...