Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Полента (качамак) по генуезки

Полента (качамак) по генуезки
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 3
(базиран на 12 отзива)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Изсипете царевичното брашно в 1 л кипящата вода, като бьркате непрекьснато

  • 2

    Посолете на вкус и варете до готовност

  • 3

    Прибавете настъргания кашкавал и внимателно разбьрквайте

  • 4

    Изсипете сместа в намазана с мазнина тавичка

  • 5

    Поставете я за 20 минути на топло място, докато полентата се втвърди

  • 6

    След това я обьрнете вьрху голяма чиния и я залейте с маслото.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно, щяхте по-често да мълчите." Гьоте
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Ето и няколко варианта за мекици, за да не се чудите какво да си приготвите за закуска
Жена и мъж се карат.  Жената: - КАКВО искаш? Мъжът: - Нека си спестим 1 час - напрво ми кажи какво искам...