Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60
Конкурсът „Българска национална кухня“ приключи, след като в продължение на близо два месеца се радваше на огромен читателски интерес.

Благодарим на всички за участието и честитим на наградените!

Всички рецепти, участвали в конкурса, можете да видите в раздел Рецепти, използвайки филтъра КОНКУРС „Българска национална кухня

А от началната страница на Kulinar.bg винаги можете да се ориентирате дали в момента се провежда конкурс за рецепти и на каква тема е той.

Със или без конкурс, продължавайте да споделяте кулинарното си вдъхновени с нас – чрез бутона „Предложи рецепта“ в горния десен ъгъл на сайта :)
Правила

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В

ИГРАТА „Българската национална кухня“

 

 

І. ОРГАНИЗАТОР

Играта „Българската национална кухня“ се организира от интернет медийна група „3Бей.БГ” АД, с адрес: гр. София, ул. Искър 71, наричани за по-кратко Организатор. Играта се организира и провежда на територията на Република България. Информацията за правилата за участие и наградите представляват част от настоящите „Официални правила“.

 

 

ІІ. ПЕРИОД

1. Първото издание на играта „Българската национална кухня“ започна на 14 януари 2013 г. и завърши в 20:00 часа, на 10.02.2013 г. Второто издание започва на 11 февруари 2013 г. и завършва в 20:00 часа на 10 март 2013 г.

2. Играта може да бъде прекъсната, спряна или удължена от Организатора по всяко време, като това се обяви публично.

 

ІII. УЧАСТНИЦИ

1. В играта „Българската национална кухня“ могат да участват всички пълнолетни, навършили 18 години, лица с местоживеене в Република България, с изключение на служителите на „3Бей.БГ“ АД и техните роднини.

2. С участието си в играта „Българската национална кухня“ всеки участник дава изричното си съгласие за събиране и обработка на личните му данни от Организатора за целите на играта.

 

 

IV. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

1. Чрез регистрирането си в играта всеки от участниците се съгласява с Официалните правила за участие и декларира, че участието му съответства на всички изисквания, посочени в Официалните правила.

2. С участието си в играта всеки участник дава изричното си съгласие за събиране и обработка на личните му данни от Организатора за целите на играта.

 

 

V. НАГРАДИ:

1. Ежеседмични награди (за първото издание) - 4 броя 30-сантиметров тиган Tefal в комплект с иноксов капак.

2. Големи награди (за първото издание):

а) награда за най-харесвана рецепта -тостер Tefal Avanti.

б) награда на журито - напълно окомплектован пасатор Tefal с ергономична дръжка и ексклузивна система Silence Plus, един от най-тихите пасатори.

3. Награди за второто издание:

- 18 февруари – лъжица за спагети Tefal (2 броя) и метален пасатор на Tefal (1 брой) - ще бъдат изтеглени трима печеливши
- 25 февруари – лъжица за спагети Tefal (2 броя) и тиган Tefal в комплект с иноксов капак (1 брой) – ще бъдат изтеглени трима печеливши
- 4 март - лъжица за спагети Tefal (2 броя) и тиган Tefal в комплект с иноксов капак (1 брой) – ще бъдат изтеглени трима печеливши
- 11 март лъжица за спагети Tefal (2 брой) и кантар Сенсио (1 брой) – ще бъдат изтеглени трима печеливши. 

4. Наградата не може да бъде преотстъпвана или разменена за паричната й или каквато и да е друга равностойност. Участниците нямат право да претендират за изплащането на левовата равностойност на предоставената награда.

5. Организаторът не отговаря:

а) За невъзможност да се предостави или ползва наградата по причина на непреодолима сила;

б) За вреди, причинени от ползването на наградата;

в) За неполучени награди поради предоставен грешен или непълен адрес или телефон за връзка.

 

VІ. УЧАСТИЕ В ИГРАТА

1. В играта „Българската национална кухня“ могат да участват само регистрирани потребители на сайта Kulinar.bg. За да бъде приета тяхна рецепта за участие в конкурса, те трябва да са предоставили и своя e-мейл адрес, телефон и адрес.

2. Предоставянето на посочените в предходната алинея данни е задължително, в случай че потребителят иска да участва в конкурса.

3. Горепосочените данни ще бъдат използвани от Организатора единствено за целите на играта и в съответствие със Закона за защита на личните данни.

4. Всеки, желаещ да участва в играта, може да предоставя неограничен брой рецепти описани на кирилица.

5. С участието си в играта всеки участник декларира, че предоставените рецепти са изпробвани или сготвени лично от него и не са копирани от друг сайт.

6. С участието си в играта всеки участник е необходимо да приложи поне една авторска снимка към своята рецепта и с това гарантира, че снимката е негова. Само и единствено участникът носи отговорност при евентуални претенции на трети страни за нарушени авторски права върху съответната снимка.

7. За участие в играта е необходимо всеки участник да е описал коректно и детайлно продуктите и техните количества. Описанието на рецептата да съответства на въведените продукти, като не включва нито по-малко, нито повече от тях. Рецептата трябва да бъде с подробно описани стъпки на приготвяне, така че да не бъде нарушавана логиката на готвене.

8. Организаторът на играта си запазва правото за рецепти, които не отговарят на едно или няколко от посочените условия, да бъдат публикувани в Kulinar.bg след редакция, но да НЕ участват при разпределянето на предвидените награди.

9. Организаторът на играта си запазва правото да нанася леки корекции върху текстовете на предлаганите рецепти в случаи на пропуски или неточности и с цел качествено съдържание.

10. Предлагайки рецепта и снимка, потребителите се съгласяват, че генерираното от тях съдържание става част от сайта Kulinar.bg и не могат да имат претенции към него.

11. Един желаещ може да участва само с един профил в играта и да се бори за предоставените награди. Участието на един човек с два или повече профила не е позволено.

12. Организаторът на играта си запазва правото да не допусне до участие в играта лице, за което прецени, че не отговаря на Официалните правила на играта.

13. Организаторът на играта има право да изтрие акаунтите на тези потребители, които играят с няколко акаунта, както и на тези потребители, за които има доказателства, че играят некоректно и неспортменски.

14. При допусната неточност или желание за доуточнения в текста на рецептата, потребителите могат да се свържат с екипа на Kulinar.bg на адрес: [email protected].

 

 

VІІ. РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА НАГРАДИТЕ

За първото издание на конкурса

1. Ежеседмичните общо 4 на брой награди, ще се разпределят на случаен принцип чрез томбола организирана от Организатора. Всеки понеделник ще се избира един участник-кулинар, участвал от предходната седмица, който ще бъде оповестен на интернет страницата на играта в раздел НАГРАДЕНИ.

2. Голямата награда, тостер Tefal Avanti, ще бъде спечелена само от един потребител, чиято рецепта е сред топ 10-те рецепти, събрали най-много харесвания чрез Фейсбук бутона на страницата на рецептата, до края на играта. Неговото име ще бъде оповестено на 11.02.2013 година.

3. Голямата награда, пасатор Tefal, ще бъде спечелена само от един от всички участници, който ще се определи от специално формирано 5-членно жури с представители на 3Бей.БГ АД (компанията собственик на Kulinar.bg) и Tefal и Тека (с чията подкрепа се осъществява играта) за най-добре представена и описана рецепта на вкусно традиционно ястие. Неговото име ще бъде оповестено на 11.02.2013 година.

4. За връзка с победителите в конкурса Организаторът ще използва оставения и-мейл адрес и/или телефон на съответните потребители. Ако връзката не бъде осъществена поради неточности в някои от тези данни, Организаторът не носи отговорност за изпуснати от победителя ползи.

5. Наградите ще се раздават една седмица след приключването и оповестяването на победителите в играта „Българската национална кухня“ - след 18 февруари 2013 година.

6. При спечелена награда победителят се съгласява, че няма да има претенции относно авторските права на предоставената за целите на играта рецепта или рецепти.

За второто издание на конкурса - Разпределят се по три седмични награди всяка седмица - сред участниците от предходния седмичен период. Разпределението става на случаен принцип - чрез томбола. 

 

VIII. НАГРАЖДАВАНЕ

1. Спечелилият наградата участник е длъжен в срок от 1 седмица след изтеглянето му като печеливш да уточни с Организатора как ще бъде организирано получаването на наградата му.

2. Ако след този срок от 1 седмица след изтеглянето и обявяването на победителя, той не направи това, то той губи правото си върху наградата.

3. Ако участникът не се възползва от правото си, това ще се счита за отказ на печелившия за получаване на наградата и Организатора има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията и избран по установения за играта начин.

4. Със съгласието си да получи наградата, Участникът се съгласява да бъде фотографиран, излъчван, показван и обявяван по всякакъв начин в публичното пространство, в електронни медии като печеливш в играта, без каквото и да било допълнително заплащане от страна на Организатора на играта.

5. За получаване на допълнителна информация от Организатора, моля пишете на e-mail: [email protected].

 

 

IХ. ЛИЧНИ ДАННИ

1. Организаторът декларира, че няма да предоставя събраните лични данни във връзка с играта на трети лица, освен в предвидените от закона случаи.

2. Организаторът информира участниците, че предоставените от тях лични данни ще бъдат записвани и използвани единствено и само във връзка с настоящата игра и в периода от 6 месеца след края й, във връзка с информирането на участниците за начало на нови промо-активности, организирани от „3Бей.БГ“ АД.

3. Организаторът си запазва правото да използва данните на участника с цел да се провери истинността на дадените от него данни, както и правото му на участие в играта.

4. Всеки участник има право по всяко време да поиска от Организатора да заличи, коригира или блокира негови лични данни, като направи това писмено на електронната поща на Организатора: [email protected].

5. Ако участник поиска данните му да бъдат заличени или блокирани по време на играта, Организаторът автоматично приема, че участието му в играта се прекратява.

6. Участникът има право да възрази срещу обработването на предоставените от него данни за целите на директния маркетинг и след приключване на играта. Това негово право не е ограничено във времето. Възражението участникът може да направи, като изпрати съобщение на следната електронна поща: [email protected].

 

Х. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ

1. Участникът в играта е длъжен:

а) Да спазва правилата на играта и правилата за участие в играта, обявени на уебсайта на играта;

б) Да не предоставя свои лични данни на други участници в играта;

в) Да не използва електронна поща (e-mail) на друг участник в играта/освен след изричното му съгласие за това, изразено писмено;

г) Да спазва нормите на закона и на добрите нрави.

2. Организаторът определя правилата на играта едностранно и има право да ги изменя и допълва по своя преценка когато и както намери това за необходимо.

а) Организаторът се задължава да обяви измененията и допълненията в Официалните правила за участие /Общи условия/.

б) Изменението и допълнението се обявява на интернет страницата на играта.

в) Действието на изменението има сила от момента на публикуването му на уеб страницата на играта.

3. Организаторът има право по всяко време по свое усмотрение едностранно да преустанови реализацията на играта, както и да прекрати временно или постоянно участие на участник в нея, ако същият не спазва установените правила. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация и не се предоставят награди.

4. Участниците в играта се съгласяват да се съобразяват с решенията на представителите на Организатора.

5. Организаторът има право по всяко време на играта да прекрати участието на лица, които нарушават етичните норми, добрия тон, имат непристойно поведение и използват груб език.

6. Организаторът на играта не се задължава да води кореспонденция за непечеливши претенции или по други подобни поводи.

7. Организаторът не носи отговорност за предоставяне на награди, предявени извън посочените в тези правила срокове.

8. Организаторът не носи отговорност за неполучени награди, поради предоставен грешен или непълен адрес или телефон за връзка от участника.

9. Организаторът не носи отговорност в случай на неуспешен опит за участие, дължащ се на забавена връзка, дефектно или неуспешно електронно предаване на данни, повреда на комуникационната връзка, независимо от причината по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на тази игра и каквато и да е друга техническа неизправност.

 

ХІ. ПРЕКРАТЯВАНЕ

1. Организаторът може да прекрати настоящият конкурс, ако се появи нарушение или злоупотреба с правилата или при извънредни обстоятелства.

2. Организаторът не носи никаква отговорност за понесени загуби или пропуснати от участниците ползи, в резултат от такова прекратяване;

3. Организаторът ще уведоми участниците в играта за прекратяването на кампанията, както и за причините за това прекратяване на интернет сайта на играта.

 

ХІІ. СПОРОВЕ

1. Всеки потенциален спор между Организатора на играта и участниците в същата се решава по взаимно съгласие, а при невъзможност за постигане на такова, спорът се решава от компетентния съд съобразно българското действащо законодателство.

2. За неуредените в настоящите Официални правила за участие /Общи правила/ на играта случаи, се прилагат разпоредбите на действащото законодателство но Република България.

 

Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пилешко, глазирано с балсамов оцет
    15 мин.
  • Картофена салата с бекон
    20 мин.
  • Руски чаени сладки
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Рецепти
Най-нови
Най-търсени
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1