Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Праз с кайма

Праз с кайма
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Сезон:есен
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете на парчета с дължина 3 см зелената част на праза. Сварете ги за 10 минути в малко подсолена вода.

  • 2

    Бялата част на праза, целината, пиперката и моркова нарежете на ситно. Задушете ги в мазнината и 2 лъжици вода, докато омекнат.

  • 3

    Прибавете каймата и продължете задушаването, докато сместа остане на мазнина. Залейте с настърганите домати, сложете подправките.

  • 4

    Варете 10 минути на тих огън. Изсипете в тавичка, наредете върху месото сварения праз, по желание няколко люти червени пиперки и запечете на умерена фурна.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Хайвер от авокадо
    < 10 м.
  • Бананово-шоколадов шейк
    < 10 м.
  • Пилешки дробчета с праз лук
    40 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Еха, чудна идея за закуска
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...