Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пролетен венец с кайма

Пролетен венец с кайма
Източник: Петя Славчева
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Рецептата се състезава в "Рецепти с кайма".

  • 2

    Каймата се омесва с галета и подправки по избор, граха, ситно нарязаните кисели краставички и сварените яйца. Прибавят се сварените и нарязани на колелца моркови и кренвиршите. 

  • 3

    Доматите и сварените картофи се нарязват на кубчета. Разбърква се добре. 

  • 4

    Сместа се изсипва в намазнена форма за кекс с дупка, като отгоре се поръсва с галета.

  • 5

    Пече се в умерена фурна. След като е готов венецът, се обръща и се запича с кашкавал. 

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Трицветен крем с кисело мляко
    30 мин.
  • Маникоти палачинки
    15 мин.
  • Коктейл от херинга
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D