Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пуешки бутчета със задушено зеле

Пуешки бутчета със задушено зеле
Източник: Thinkstock/ Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Отстранете външните листа на зелката и я срежете на 4. Изрежете кочана и нарежете зелето на ивици. Обелете и нарежете лука. Разтопете маста и запържете бутчетата от всички страни. Добавете лука и го запържете.

  • 2

    Сипете 250 мл гореща вода, добавете зелето, подправете, захлупете и задушавайте 1 1/2 ч на тих огън.

  • 3

    Обезкостете бутчетата и ги сложете в затоплено блюдо. Доовкусете зелето и го сервирайте с гъшите бутчета и с варени картофи.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Животът е твърде кратък, за да го споделяте с личности, които сякаш изсмукват живеца от вас. Ако някой ви иска край себе си, ще...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
Жена и мъж се карат.  Жената: - КАКВО искаш? Мъжът: - Нека си спестим 1 час - напрво ми кажи какво искам...