Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пълнени чушки с боб

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Празник:Бъдни вечер
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 2.9
(базиран на 15 отзива)
време
60 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Сварете и посолете фасула
  • 2 С помощта на цедка отделете люспите
  • 3 Изпържете лука, посолете и прибавете червен пипер, джоджен, чубрица и магданоз
  • 4 Разбъркайте добре двете смеси, добавете брашното и смлените орехови ядки
  • 5 Почистете и измийте пиперките, след което ги напълнете (ако използвате сушени, ги накиснете предварително задесетина минути
  • 6 Отворите им потопете в брашно
  • 7 Наредете ги в намазана с масло тава, полейте ги с олио и прибавете 1 ч.ч. вода
  • 8 Печете 8-10 минути в по-силно загрята фурна, а след това 10-15 минути в по-умерена
  • 9 Ако пиперките загорят леко в горната си част, сложете хартия до пълното им изпичане.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салатата на леля
    < 10 м.
  • Макарони с шунка и сметана
    20 мин.
  • Kайзершмарн (палачинка по императорски)
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Кой е любимият ви есенен плод?
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Полският вариант на кнедли е с квасена сметана :)
  • Шоколадов фъч с много орехи - най-вкусният десерт!
  • Малко добро настроение с кекс "Зебра" :)
  • Време е за обяяяд :)
  • Тези пухкави гевречета могат да се ядат с масло и сладко или със сиренце, всякак са вкусни :)
Дъщеря пита майка си: - Мамо, кое ти харесва повече: куче или пеперуда? Майката казала: - Мария, никакви татуировки! - Мамо, моля...