Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пълнени чушки с боб

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Празник:Бъдни вечер
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 2.9
(базиран на 15 отзива)
време
60 мин.
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Сварете и посолете фасула
  • 2 С помощта на цедка отделете люспите
  • 3 Изпържете лука, посолете и прибавете червен пипер, джоджен, чубрица и магданоз
  • 4 Разбъркайте добре двете смеси, добавете брашното и смлените орехови ядки
  • 5 Почистете и измийте пиперките, след което ги напълнете (ако използвате сушени, ги накиснете предварително задесетина минути
  • 6 Отворите им потопете в брашно
  • 7 Наредете ги в намазана с масло тава, полейте ги с олио и прибавете 1 ч.ч. вода
  • 8 Печете 8-10 минути в по-силно загрята фурна, а след това 10-15 минути в по-умерена
  • 9 Ако пиперките загорят леко в горната си част, сложете хартия до пълното им изпичане.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Сладкиш за 0 време
    50 мин.
  • Мляко плодово
    40 мин.
  • Черен дроб на скара
    40 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво хапвате на плажа?
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Не можем да говорим, устата ни е пълна с тези блини :D
  • С тази салатка можем да се нахраним преспокойно...
  • Е, кой не обича такова ескимо?
  • Да използваме жегите правилно
  • Няма по-вкусно от панираната рибка!!!
-Ооо, колко си отслабнала! Нова диета ли спазваш?    -Да, моркови, цвекло, картофи...   -А варени, печени, как ги...