Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пълнен хляб

22
Пълнен хляб
Източник: Мария Борисова
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:тестени
Сезон:зима
Рейтинг: 4.3
(базиран на 6 отзива)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарязваме хляба по ширина и дължина като гледаме да не го срежем до долу.

  • 2

    Поливаме във всеки процеп с кравето масло, смесено със счукания чесън.

  • 3

    В процепите пълним от изброените продукти, необходими за рецептата.

  • 4

    Накрая завършваме с парченцата кашкавал и поръсваме със сусам.

  • 5

    Правим легълце от домакинско фолио за печене, слагаме в тавичка и печем около 20 минути. Това е!!!

продукти
Коментари(22)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
22
Pavlina Veselinova
01.06.2013 | 11:40
И на мен ми се вижда доста добра,че и лесна.Ще я пробвам!А на тия които все мрънкат-,,не е ли много маслото,лука,че и чесън имало...-ало,това не е рецепта за лигли,а за чревоугодници,както и повечето хубави и вкусни рецепти!
21
Ralica Hristova
09.05.2013 | 16:06
Отговор на коментар #20 от Kalicheva Nina:
Гледай да я пробваш по ОРИГИНАЛ :D
20
Kalicheva Nina
28.01.2013 | 12:42
Какво означава ОРИГИНАЛНА РЕЦЕПТА...няма такова понятие поне за мен. Всяко едно ястие е оригинално само по себе си. Дори аз самата много рядко да направя нещо идентично с предишното такова, всеки път добавям нещо различно и хоп ето ти "оригинална рецепта" - а тази непременно ще я пробвам :)
19
Мария Борисова
17.01.2013 | 20:38
Отговор на коментар #18 от Donka Atanasova:
Госпожо, моите уважения към Вас, но това хлебче го знам от моята баба, която пък го правеше изключително често, когато още по селата имаше топъл хляб от селската фурна :) иначе бих упоменала, разбира се!
18
Donka Atanasova
17.01.2013 | 19:06
Оригиналната рецепта е на Йоли.Би трябвало госпожата която предлага тази рецепта да упомене поне това,в уважение към първоизточника.А ето тук ВДи пускам и линк към това ЛУЧЕНО ХЛЕБЧЕ на ЙОЛИ http://yoli-www.blogspot.com/2011/07/blog-post_21.html
17
Grisha Staribratov
17.01.2013 | 17:58
ти да видиш :р
16
ана
17.01.2013 | 14:40
Отговор на коментар #13 от Мария Петкова:
Че и чесън, че и лук - ужас;)
15
ана
17.01.2013 | 14:40
Отговор на коментар #12 от Albena Vasileva:
И според мен е много.
14
gabriela gabrielova
17.01.2013 | 11:57
Ще направя такъв хляб.
13
Мария Петкова
17.01.2013 | 09:56
аз вкъщи го приготвям така: един хляб, 125гр. масло се разтопява заедно със 1-2 скилидки счукан чесън и сусам. Така получената смес се залива на хляба. След това слагам пресен кромид лук, кашкавал, шунка, понякога дори и сиренце. Пълня всеки процеп и слагам да пека за 10-15мин. на 150гр.Става много вкусен, заради лука. Дори аз наименованието на рецептата я знам като "ЛУЧЕНО ХЛЕБЧЕ"
12
Albena Vasileva
17.01.2013 | 09:15
Маслото не е ли ужасно много??? Моля, за отговор от тези, които са го правили.
11
pepi damjnova
16.01.2013 | 21:06
Ще я приготвя рецептата.
10
ива
16.01.2013 | 14:41
Отговор на коментар #3 от Стелияна Григорова:
Има го и във вариант с праз, ама е гаден.
9
ива
16.01.2013 | 14:40
Отговор на коментар #7 от Лорета Първанова:
Още утре действам, стига да намеря хляб
8
ива
16.01.2013 | 14:40
Чудя се дали няма изял луканката, преди да я намушкам в хляба:)
7
Отговор на коментар #5 от Петя Иванова:
Опитайте момичета , няма да съжалявате .
6
Аз доста често приготвям тази рецепта :) Много вкусно става.
5
Петя Иванова
16.01.2013 | 14:27
Отговор на коментар #3 от Стелияна Григорова:
И на мен много ми се дояде и задължително ще пробвам рецептата .
4
Петя Иванова
16.01.2013 | 14:26
Направо ми потекоха лигите :) Много вкусно изглежда , а и до сега не съм правила подобно нещо .
3
Отговор на коментар #1 от ива:
Толкова ми се дояде , че няма как да забравя да си го направя .
2
Изглежда много вкусно . Мисля да си направя още днес :)
1
ива
16.01.2013 | 14:19
Все се каня да си направя, и все забравям.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
Резултати | Архив
Анкета
Този Великден обещавам да не прекалям с... 1
  "Солта е създадена от най-чистите родители: слънцето и морето." Питагор  
  • Класически козунак
  • Някой иска ли бисквитка :)
  • Пролетна свежест под формата на салатка :)
  • Пухчовци позират за Великден
  • Яйцата като герои
Прибира се самотен мъж късно през нощта. Дъжд, студ, но той си е пийнал и е в настроение. Изведнъж чува тънък глас: - Вземи ме със...