Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пълнен шаран с кашкавал

Пълнен шаран с кашкавал
Източник: Kulinar.bg
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Празник:Никулден
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 2.3
(базиран на 4 отзива)
време
80 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Почистеният шаран се посолява отвън и отвътре.

  • 2

    Настъргания кашкавал се смесва с омекналото масло и черен пипер на вкус. 

  • 3

    Шаранът се пълни със сместа и се зашива.

  • 4

    В тавата с шарана се сипва малко олио и се налива вода, колкото да покрие рибата наполовина.

  • 5

    Отгоре се намазва с олио или масло.

  • 6

    Пече се 30-40 мин в силна фурна, като периодично се полива със соса. 

  • 7

    Като се зачерви, е готов. Сервира се с варени картофи, полети с масло и наръсени с копър.

продукти
100 гр.масло
250 гр.кашкавал
2 кгшаран
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салатата на леля
    < 10 м.
  • Макарони с шунка и сметана
    20 мин.
  • Kайзершмарн (палачинка по императорски)
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Две разкошни кексчета в чашки
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...