Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пъпеш с крем

Пъпеш с крем
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Обелете пъпеша, отворете капаче и през отворас премахнете семето. Облейте с ликьора.

  • 2

    Разбийте яйцата, захарта и виното и бъркайте на водна баня, докато сместа се сгъсти.

  • 3

    Извадете съда от водата, почакайте да изстине и прибавете битата сметаната.

  • 4

    Смесете половината крем с обелените и нарязани на ситно праскови и го изсипете в пъпеша.

  • 5

    Оставете го във фризер за 2 часа.

  • 6

    Преди да поднесете, сложете пъпеша в подходяща чиния и го залейте с останалия крем.

     

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Леле, какво му мислим на това руло
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...