Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пържени пилешки кожички с чесън

Пържени пилешки кожички с чесън
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
< 10 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    * Използвайте само кожата от пилешките бутчета.

  • 2

    Отстранете с нож мазнината от кожата и нарежете на парчета. Оставете върху кухненска хартия за кратко. 

  • 3

    Пържете в сгорещено олио, докато станат хрупкави. 

  • 4

    Нарежете чесъна на синто и го запържете също. Може да го сложите в гевгир и да пържите с него. Сложете изпържения чесън при кожичките, поръсете със сол и сервирайте. 

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Хората се променят, когато получат каквото искат. Един ден си важен за тях, на следващия са безразлични. Но един ден, когато се...
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...