Намазнете тава (20х30 см). Сложете хартия за печене.
Сложете млякото, канелената кора и плодовите кори да заврат в средно голяма тенджера. Премахнете от огъня след 10 минути, като покриете съда. Извадете канелата и корите от сместа.
Смесете яйцата, жълтъка, брашната и разбъркайте до хомогенна смес. Изсипете сместа към топлото мляко, сложете на котлона, като бъркате постоянно.
Намалете котлона и след 2 минути остранете от котлона.
Изчакайте сместа да изстине и изсипете в тава. Поставете я за 2 часа в хладилника, или докато се охлади съвсем. Разлейте яйчения крем върху хартията за печене, която приготвихте.
Загрейте олио в голяма тенджера, изпържете яйчения крем, разделен на партиди, докато не се изпържи добре. Оставете да се изсуши на абсорбираща хартия.
Внимателно оваляйте горещите яйчени форми в допълнителната захар и канела, сервирайте топли.