Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пържено-печено свинско

Пържено-печено свинско
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Загрейте тигана на 220С, сложете маслото в него.

  • 2

    Смесете яйцето, млякото и пипера. Топнете месото в тази смес, поръсете с подправката за барбекю (или друга по желание). Сложете в огнеупорен тиган на котлона, намазан с малко олио.

  • 3

    Пуснете фурната, за да се загрее за 10 минути, и след това прехвърлете месото. Печете за още 10 минути. Когато месото вече не е розово, можете да го извадите, или да допечете по ваш вкус.

  • 4

    *Месото е по избор, рецептата не е задължаваща. Можете да приготвите месото, от която и да е част на прасенцето, по този начин. Гарнитурата е салата, също по ваш вкус.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Тайландска супа "Том Ка Гай"
    20 мин.
  • Комбас
    20 мин.
  • Свински врат на скара
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...