Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пържено-печено свинско

Пържено-печено свинско
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Загрейте тигана на 220С, сложете маслото в него.

  • 2

    Смесете яйцето, млякото и пипера. Топнете месото в тази смес, поръсете с подправката за барбекю (или друга по желание). Сложете в огнеупорен тиган на котлона, намазан с малко олио.

  • 3

    Пуснете фурната, за да се загрее за 10 минути, и след това прехвърлете месото. Печете за още 10 минути. Когато месото вече не е розово, можете да го извадите, или да допечете по ваш вкус.

  • 4

    *Месото е по избор, рецептата не е задължаваща. Можете да приготвите месото, от която и да е част на прасенцето, по този начин. Гарнитурата е салата, също по ваш вкус.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...