Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пържен чеснов ориз по китайски

Пържен чеснов ориз по китайски
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Предварително сварете ориза.

  • 2

    В уок тиган сгорещете олиото. Запържете накълцания на ситно чесън. Към него добавете и половината пресен лук. Необходимо е непрекъснато да бъркате.

  • 3

    Сложете сварения ориз, овкусете със сол. В купичка разбийте яйцето.

  • 4

    Направете в ориза гнездо, в него сипете още малко олио и когато то се загрее, сложете и яйцето. Бъркайте непрекъснато. 

  • 5

    Накрая добавете соевия сос, останалата част от пресния лук, разбъркайте за последно и сервирайте. 

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Засищаща салата с киноа и боб
    < 10 м.
  • Сьомга на фурна с 2 гарнитури
    40 мин.
  • Сладки безглутенови мъфини (3 съставки)
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Животът е твърде кратък, за да го споделяте с личности, които сякаш изсмукват живеца от вас. Ако някой ви иска край себе си, ще...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Тази фокача е просто разкошна!
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...