Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пържен чеснов ориз по китайски

Пържен чеснов ориз по китайски
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Предварително сварете ориза.

  • 2

    В уок тиган сгорещете олиото. Запържете накълцания на ситно чесън. Към него добавете и половината пресен лук. Необходимо е непрекъснато да бъркате.

  • 3

    Сложете сварения ориз, овкусете със сол. В купичка разбийте яйцето.

  • 4

    Направете в ориза гнездо, в него сипете още малко олио и когато то се загрее, сложете и яйцето. Бъркайте непрекъснато. 

  • 5

    Накрая добавете соевия сос, останалата част от пресния лук, разбъркайте за последно и сервирайте. 

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пилешко, глазирано с балсамов оцет
    15 мин.
  • Картофена салата с бекон
    20 мин.
  • Руски чаени сладки
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Най-вкусните чушки бюрек!
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...