Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пюре от лук

4
Пюре от лук
Източник: Photl
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Варете обеления лук в подсолена вода 25 минути.

  • 2

    Изсипете го в гевгир и го оставете да се отцеди добре.

  • 3

    Пасирайте с миксера. Прибавете разбитите яйца, сметаната, солта и черния пипер.

  • 4

    Разбъркайте добре и изсипете в намазнена с масло тавичка.

  • 5

    Поръсете с галетата и настъргания кашкавал и запечете.

  • 6

    Пюрето е подходящо за гарниране на печени меса.

Коментари(4)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
4
Пламена Петрова
17.07.2014 | 13:18
Отговор на коментар #2 от Люта чушка:
Мисля и аз да я пробвам , защото смятам , че ще е много интересна
3
Пламена Петрова
17.07.2014 | 13:15
Не мога да си представя вкусът какъв ще е , но мисля да го пробвам
2
Люта чушка
17.07.2014 | 10:17
Отговор на коментар # от Катерина Пенчева:
Наистина е интересна рецепта , която може и да се навия да я приготвя
1
Люта чушка
17.07.2014 | 10:16
Никога не съм опитвала такова пюре , но може и да е вкусно
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Еха, чудна идея за закуска
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...