Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Рамстек с лук шалот

Рамстек с лук шалот
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Обелете главите лук, срежете ги на две, ако са много големи, и ги запържете в маслото.

  • 2

    Добавете 4 с.л. вино и зеления пипер. Подправете със сол и черен пипер и задушавайте 10 мин, като разбърквате от време на време.

  • 3

    Сгорещете олиото, пържете резените месо (4 бр) по 3 минути от всяка страна и ги подправете със сол и черен пипер.

  • 4

    Извадете ги, наредете ги на блюдо за сервиране и ги запазете топли.

  • 5

    Сипете останалото вино в сока от пърженото месо и залейте рамстека с този сос. Сервирайте с лука шалот.

  • 6

    Сервирайте ястието с картофи соте и зелена салата.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Понякога това,което за останалият свят е грешка,за теб може да е единственият момент,в който си живял истински!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Леле, какво му мислим на това руло
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...