Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Ребърца на фурна

9
Ребърца на фурна
Източник: lubka grancharova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 5
(базиран на 3 отзива)
време
90 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Ребрата се мариноват за 24 часа в прясно мляко, водка и горчица.

  • 2

    Изваждат се и се измиват, посоляват се със сол и черен пипер.

  • 3

    Заливат се с вино и се пекат на 180 градуса около 90 мин.

Коментари(9)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
9
ruslana
02.07.2013 | 16:12
страхотно изглежда, ще ги пробвам !
8
Ani Marinova
28.03.2013 | 20:38
да не се напием
7
Julieta Jivkova
26.02.2013 | 16:30
много вкусно изглеждат.рецептата много ми допада,но никога не съм слагала водка а вино на марината
6
Anna Vasileva
19.02.2013 | 16:22
мале,колко вкусно изглеждааааа!!!
5
iliana
14.02.2013 | 14:25
изглеждат крехки и много вкусни
4
Krasimira Jekova
05.02.2013 | 17:08
Отговор на коментар #3 от Надя:
да. обожавам ребърца
3
Надя
06.01.2013 | 19:44
Изглежда доста апетитно
2
kalinka kalinkova
03.01.2013 | 17:36
Ще ги мариновам по този начин ребърцата
1
тихомира илиева
02.01.2013 | 18:46
Това е рецепта точно за моя съпруг. Ще трябва да ги приготвя по този начин някой път ребърцата.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Плодова кошничка с изненада
    20 мин.
  • Салата от китайско зеле
    15 мин.
  • Кюфта
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Хората се променят, когато получат каквото искат. Един ден си важен за тях, на следващия са безразлични. Но един ден, когато се...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Най-вкусните чушки бюрек!
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D