Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Реване с кокос

Реване с кокос
Източник: Симона Иванова
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Яйцата се разбиват с 1 ч.ч. захар, докато станат на пухкав крем. 

  • 2

    След това към тях се прибавя пресятото брашно с бакпулвера и ванилиите и се разбива още малко.

  • 3

    В тавичка, намазана с олио и брашно, се изсипва сместа. Пече се в загрята на 180 С около 10-12 минути. 

  • 4

    От останалата захар и водата се вари захарен сироп. Към него се добавят лимония сок и лимоновата кора. 

  • 5

    След като се свали от котлона, се добавят и двете ванилии. 

  • 6

    Леко изстиналото реване се нарязва на ромбоиди и се залива също с леко охладения сироп. Отгоре се наръсва с кокос. Сервира се с топка сладолед. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Лимонов пай с хрупкава коричка
    > 90 м.
  • Лесна салата с пушена сьомга
    < 10 м.
  • Пилешко филе Уелингтън
    40 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Варите ли ракия? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусната спаначена пита!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...