Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Реване с кокос

Реване с кокос
Източник: Симона Иванова
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Яйцата се разбиват с 1 ч.ч. захар, докато станат на пухкав крем. 

  • 2

    След това към тях се прибавя пресятото брашно с бакпулвера и ванилиите и се разбива още малко.

  • 3

    В тавичка, намазана с олио и брашно, се изсипва сместа. Пече се в загрята на 180 С около 10-12 минути. 

  • 4

    От останалата захар и водата се вари захарен сироп. Към него се добавят лимония сок и лимоновата кора. 

  • 5

    След като се свали от котлона, се добавят и двете ванилии. 

  • 6

    Леко изстиналото реване се нарязва на ромбоиди и се залива също с леко охладения сироп. Отгоре се наръсва с кокос. Сервира се с топка сладолед. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Панирани тиквички с пресен джоджен
    20 мин.
  • Фин крем с оризово брашно
    20 мин.
  • Лук в бяло вино
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Две разкошни кексчета в чашки
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...