Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

полезно

А
Б
В
Г
Д
Е
Ж
З
И
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ю
Я
Вътрешната част на фейхоата много напомня тази на гуава. Текстурата на пулпата я прави подходяща за козметичната индустрия, където се използва като основа на ексфолианти.
от Kulinar.bg
Фибрите, или още влакна, влакнини, са вещества – сложни въглехидрати, част от състава на определени храни
от Kulinar.bg
Обичате ли фрикасе? То е поредното доказателство за това, че колкото и странна да е понякога френската кухня, нейните ястия са разпространени и обичани в цял свят. Точно такъв е случаят с фрикасето.   Всъщност...
от Kulinar.bg
Овално-цилиндрични, дълги са от 3 до 7 см, а вътрешната им част може да бъде ярко жълта или ярко червена на цвят
от Kulinar.bg
Фъстъчено масло е паста, направена от сухи, печени фъстъци, особено любима на хората в Северна Америка, Холандия, Великобритания, Австралия, някои части на Азия, по-специално Филипините и Индонезия.   Използва се...
от Kulinar.bg
Турските майстори на хлавата приготвят десерта от копринени нишки. Може да се прибавят и сурови бадеми, сок от агаве и сусам
от Kulinar.bg
Традиционната форма на халуми е полукръгла. Обикновено се прави на големи пити от по 200-270 грама
от Kulinar.bg
Хвойната е известна с това, че цялостно пречиства организма
от Kulinar.bg
Хелоуин, на английски Halloween (съкратено от All Hallow's Eve), е празник, който се отбелязва на 31 октомври в много страни по света, най-вече в САЩ, Канада и Великобритания.
от Kulinar.bg
Хималайската сол се добива в планинската верига Sаlt Range (Солената верига), намираща се в подножието на Хималаите на територията на Северен Пакистан. Легенда разказва, че залежите на сол са открити от Александър...
от Kulinar.bg
Когато стане дума за хмел, автоматично съзнанието извиква асоциация с бира. Абсолютно правилно.   Има редица сведения за употребата на хмел като ароматизатор във варенето на бира още от средните...
от Kulinar.bg
Хранителната мая е дезактивирана, което означава, че не се състои от живи бактерии
Хрянът е една от най-калоричните зеленчукови храни
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Солен кекс II
    30 мин.
  • Свеж полъх
    15 мин.
  • Чилакилес (Мексико)
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...