Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Риба със зеленчуци

1
Риба със зеленчуци
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 2.8
(базиран на 6 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Почистете, измийте, подсушете и наръсете със сол и черен пипер парчетата риба

  • 2

    Наредете ги в дълбок съд

  • 3

    Обелете чесъна, нарежете го наситно и наръсете рибата

  • 4

    Поръсете с розмарина и залейте с виното и 3 супени лъжици зехтин

  • 5

    Оставете рибата да се маринова поне 5-6 часа

  • 6

    Обелете лука, нарежете го на по-едри парчета а доматите нарежете на филийки

  • 7

    В тиган сгорещете останалия зехтин и запържете в него за 2 минути лука

  • 8

    Добавете доматите и гответе още 5 минути

  • 9

    Наредете доматите и лука в огнеупорен съд за печене, а върху тях - рибата

  • 10

    Залейте с маринатата

  • 11

    Печете ястието в сгорещена до 180 градуса фурна.

продукти
Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Borislava Tihomirova
11.03.2013 | 17:17
много добра рецепта за риба
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Желирани круши
    20 мин.
  • Пълнени калмари на плоча
    20 мин.
  • Мешана салата с тиквички на грил
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
На какво от великденското меню не се наситихте?
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Само една формичка ни дели от това сладко, великденско зайче :)
  • Не са ли самото съвършенство?
  • Няма по-красив подарък от ръчно изработения! Тези великденски яйца ще станат гвоздеят на програмата!
  • Великденско зайче от мъфини
  • Винаги е добре вкъщи да има вкусна питка... А още по-добре, когато е обилно наръсена със сусам.
Как звучат литературните заглавия, ако си гладен: "100 години пастърма" "Война и пир" "Синовете на великата печка" "Птиците увиват...