Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свинска рибица

5
Свинска рибица
Източник: Angelina Oncheva
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
70 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Почистваме и нарязваме лука.

  • 2

    Нареждаме го на дъното на съда за печене.

  • 3

    Поставят се парчетата измито месо върху лука с масло върху тях.

  • 4

    Отстрани се нареждат гъбите с отрязани пънчета (пънчетата може да нарежете и сложите под месото заедно с лука).

  • 5

    Добавяме вино и подправки.

  • 6

    Пече се около час на 180-200 градуса.

Коментари(5)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
5
Ще стане много вкусно!!!
4
Martina Georgieva
27.02.2013 | 17:17
аз съм яла само исушена рибица
3
gabriela gabrielova
17.01.2013 | 12:26
Става и за скара рибицата.
2
kalinka kalinkova
16.01.2013 | 12:09
Става вкусна така приготвена рибицата.
1
zvetanka ivanova
15.01.2013 | 16:29
Не съм приготвяла такава свинска рибица по този начин.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!