Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свински врат по китайски

Свински врат по китайски
Източник: Photl
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете месото на кубчета. Смесете соевия сос, шерито, счукания чесън, джинджифила и брашното. Добавете ги към месото.

  • 2

    Смесете кетчупа, сока от ананаса, чили соса и отцедения резен ананас от компот.

  • 3

    Нарежете на едро лука. Запечете бадемите в сух тиган, докато станат златисти, и ги оставете настрана.

  • 4

    Отцедете месото. Сгорещете 1 с.л. олио в тигана и запържете месото за 2 минути, като често го бъркате. В друг тиган запържете за 1 минута лука в останалото олио, после посолете.

  • 5

    Залейте месото със соса на основата на кетчуп, сгорещете и дръпнете от котлона. Добавете лука и добре разбъркайте. Поръсете с бадемите и веднага сервирайте.

  • 6

    Поднесете с варен ориз или картофи.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Животът е твърде кратък, за да го споделяте с личности, които сякаш изсмукват живеца от вас. Ако някой ви иска край себе си, ще...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Тази фокача е просто разкошна!
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...