Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свински врат по китайски

Свински врат по китайски
Източник: Photl
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете месото на кубчета. Смесете соевия сос, шерито, счукания чесън, джинджифила и брашното. Добавете ги към месото.

  • 2

    Смесете кетчупа, сока от ананаса, чили соса и отцедения резен ананас от компот.

  • 3

    Нарежете на едро лука. Запечете бадемите в сух тиган, докато станат златисти, и ги оставете настрана.

  • 4

    Отцедете месото. Сгорещете 1 с.л. олио в тигана и запържете месото за 2 минути, като често го бъркате. В друг тиган запържете за 1 минута лука в останалото олио, после посолете.

  • 5

    Залейте месото със соса на основата на кетчуп, сгорещете и дръпнете от котлона. Добавете лука и добре разбъркайте. Поръсете с бадемите и веднага сервирайте.

  • 6

    Поднесете с варен ориз или картофи.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салата от печени пиперки
    15 мин.
  • Сладко-пикантно тако
    20 мин.
  • Кисело мляко с бисквити и сладко
    < 10 м.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Понякога това,което за останалият свят е грешка,за теб може да е единственият момент,в който си живял истински!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Най-вкусната спаначена пита!
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...