Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свински джоланчета на бавен огън

4
Свински джоланчета на бавен огън
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
90 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Използвайте свински джоланчета без кост.

     

  • 2

    Поръсете със сол и черен пипер и запържете в горещо олио. Поставете в съда за печене.

  • 3

    В същото олио запържете лука, чесъна и морковите добавете доматено пюре, соев сос, щипка захар, червен пипер.

  • 4

    Разредете с 1 чаена чаша топла вода или вино. Налейте върху месото и оставете на бавен огън да се пече.

Коментари(4)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
4
elena atanasova
28.03.2014 | 09:46
Отговор на коментар #1 от Суска:
Съблазни ме и мен предложението.
3
elena atanasova
28.03.2014 | 09:44
Ще пробвам тази вкуснотийка.
2
Суска
27.03.2014 | 16:56
Отговор на коментар # от Пламена Петрова:
Аз мисля още тази вечер да го направя .
1
Суска
27.03.2014 | 16:56
Много вкусно !!!!
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Понякога това,което за останалият свят е грешка,за теб може да е единственият момент,в който си живял истински!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Леле, какво му мислим на това руло
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...