Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свински ребърца с кисело зеле

Свински ребърца с кисело зеле
Източник: Thinkstock/ Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Празник:Ивановден
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 2.8
(базиран на 13 отзива)
време
70 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Ситно нарязаното зеле се сварява заедно с нарязаните парчета ребра.

  • 2

    Oтделно оризът се запържва до порозовяване в маста.

  • 3

    Зелето и оризът се изсипват в тавичка и се разбъркват и върху тях се нареждат ребрата.

  • 4

    След това ястието се залива с 1 чаена чаша топла вода и се пече в умерена фурна.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Факторите на човешкия живот са пет: раждане, храна, сън, любов и смърт." Е.М.Форстър, английски новелист  
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...