Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свинско по китайски

Свинско по китайски
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Обелете и нарежете на ситно лука и чесъна и ги смесете със соевия сос, 2 с.л. шери, млян джинджифил и сол на вкус. Добавете месото, захлупете съда и оставете месото да се маринова цяла нощ.

  • 2

    Разтопете меда и захарта на тих огън. Отцедете месото и го потопете в медената смес. Бързо запържете филетата в сгорещено олио и от двете страни, добавете маринатата и оставете да покъкри за 20 минути.

  • 3

    Докато филетата къкрят, добавете 3-4 с.л. вода, ако е необходимо. Извадете месото от тигана, добавете към соса 2-3 с.л. шери и залейте с него филетата.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салатата на леля
    < 10 м.
  • Макарони с шунка и сметана
    20 мин.
  • Kайзершмарн (палачинка по императорски)
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Леле, какво му мислим на това руло
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...