Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свинско рагу

Свинско рагу
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
70 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Поръсете нарязаното свинско с подправките. Загрейте мазнината в тигана. Запържете месото до кафяво, отнема около 10 минути. 

  • 2

    Добавете в тигана лука и морковите, предварително нарязани. Гответе до омекване на лука за около 3 минути. Добавете счукания чесън и гответе за още 1 минута.  

  • 3

    Налейте виното, разбъркайте като допирате дъното, за да се отделят всички залепнали малки части от гозбата. След това сложете доматите и бульона. Оставете да заври, гответе, докато месото стане крехко и сосът се сгъсти. Отнема 30 минути.  

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Тайландска супа "Том Ка Гай"
    20 мин.
  • Комбас
    20 мин.
  • Свински врат на скара
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Еха, чудна идея за закуска
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...