Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свинско с боровинков конфитюр

Свинско с боровинков конфитюр
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Загрейте фурната на 100 градуса.

  • 2

    В малка купа смесете мащерката, градинския чай, солта и пипера. Поръсете свинските филета добре.

  • 3

    Разтопете брашното и зехтина. Запържете месото по 4-5 минути от двете страни.

  • 4

    След като е готово, го сложете в предварително загрятата слабо фурна, за да не изстива.

  • 5

    В тиган сложете боровинковия конфитюр, портокаловия сок и оцета. Оставете да заври и гответе 2 до 3 минути.

  • 6

    Разпределете соса в чинии за сервиране, след което изкарайте месото и го поставете върху соса. Може и обратното.

  • 7

    По желание може да гарнирате с прясна мащерка.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Тайландска супа "Том Ка Гай"
    20 мин.
  • Комбас
    20 мин.
  • Свински врат на скара
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Леле, какво му мислим на това руло
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...