Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свинско с брюкселско зеле и лук

Свинско с брюкселско зеле и лук
Източник: Мартина Николова/ Kulinar.bg
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Накиснете зелето в топла вода в купа. 

  • 2

    Докато зелето кисне, нарежете свинското, ако е цяло парче, но може да използвате и готово порционирано за готвене.

  • 3

    Сложете в тава за печене месото. Отгоре изсипете брюкселското зеле. Сложете и лука, едно нарязан на полумесеци. Поръсете с наситнен копър. 

  • 4

    Полейте със зехтин, поръсете с черен пипер и сол на вкус. 

  • 5

    Печете на 220 С до готовност на месото. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Домашният крем на мама (за бисквитена торта)
    15 мин.
  • Червени чушки със сирене рикота
    15 мин.
  • Баница в тиган
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Коя е най-добрата компания за вечеря?
Понякога това,което за останалият свят е грешка,за теб може да е единственият момент,в който си живял истински!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Леле, какво му мислим на това руло
Жена и мъж се карат.  Жената: - КАКВО искаш? Мъжът: - Нека си спестим 1 час - напрво ми кажи какво искам...