Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свинско с брюкселско зеле и лук

Свинско с брюкселско зеле и лук
Източник: Мартина Николова/ Kulinar.bg
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Накиснете зелето в топла вода в купа. 

  • 2

    Докато зелето кисне, нарежете свинското, ако е цяло парче, но може да използвате и готово порционирано за готвене.

  • 3

    Сложете в тава за печене месото. Отгоре изсипете брюкселското зеле. Сложете и лука, едно нарязан на полумесеци. Поръсете с наситнен копър. 

  • 4

    Полейте със зехтин, поръсете с черен пипер и сол на вкус. 

  • 5

    Печете на 220 С до готовност на месото. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Вкусни грил-кренвирши за 0 време
    < 10 м.
  • Млечен мус с плодове
    < 10 м.
  • Вегетарианско руло с готови кори
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Ядете ли фаст фууд?
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Еха, чудна идея за закуска
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...