Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свинско с брюкселско зеле и лук

Свинско с брюкселско зеле и лук
Източник: Мартина Николова/ Kulinar.bg
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Накиснете зелето в топла вода в купа. 

  • 2

    Докато зелето кисне, нарежете свинското, ако е цяло парче, но може да използвате и готово порционирано за готвене.

  • 3

    Сложете в тава за печене месото. Отгоре изсипете брюкселското зеле. Сложете и лука, едно нарязан на полумесеци. Поръсете с наситнен копър. 

  • 4

    Полейте със зехтин, поръсете с черен пипер и сол на вкус. 

  • 5

    Печете на 220 С до готовност на месото. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Скариди с бекон и бобен сос
    15 мин.
  • Печена тиква с орехи и сини сливи
    30 мин.
  • Качамак II
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво си поискахте от кулинарния Дядо Коледа? 1
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Леле, какво му мислим на това руло
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...