Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свинско с гриловани ябълки

Свинско с гриловани ябълки
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    В тенджера сложете лимоновия сок, захарта, оцета и звездовидния анасон и оставете да заври. 

  • 2

    Овкусете пържолите със сол и черен пипер, леко ги напръскайте със спрей за готвене и ги сложете на барбекюто. 

  • 3

    Когато се изпекат и от двете страни (12-15 минути), прехвърлете ги в тавичка, залейте със соса и отново сложете във барбекюто за няколко минути. 

    * Трябва да имате барбекю с капак. Ако нямате, сложете тавичката във фурната. 

  • 4

    Почистете и нарежете ябълките, напръскайте ги леко със спрей за готвене и сложете на горещото барбекю. Печете от двете страни. 

  • 5

    В купа сложете руколата, накъсаната червена салата, нарязания лук и грилованите ябълки. Разбъркайте добре. 

  • 6

    Сервирайте в голяма чиния от салата и по една пържола. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...