Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свинско с кисело зеле

3
Свинско с кисело зеле
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 2.7
(базиран на 13 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Месото се измива, нарязва се на големи парчета и се запържва в част от мазнината

  • 2

    След това се изважда и в същата мазнина се запържва леко ситно нарязаният кромид лук

  • 3

    Прибавя се червеният пипер, месото се връща, залива се с гореща вода и се оставя да ври на умерен огън

  • 4

    Зелето се почиства от твърдите части и се нарязва на тънки ивички или се скълцва със сатър

  • 5

    Изсипва се в тава заедно с останалата част от мазнината и се задушава във фурната до омекване

  • 6

    Тогава се прибавят свареното месо и лютивите пиперки

  • 7

    Ястието се слага отново във фурната и се пече до готовност. Поднася се със счукан черен пипер.

Коментари(3)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
3
ruslana
30.04.2013 | 14:51
Класика,точно зимна рецепта ;))
2
Zlatina Todorova
15.02.2013 | 16:52
изглежда много добре,дано и аз успея да го сготвя добре
1
Николай Димов
11.11.2012 | 15:52
абе кви люти чушлета напишете една нормална рецепта бе
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
Резултати | Архив
Анкета
Този Великден обещавам да не прекалям с... 1
  "Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да...
  • Тази снимка ще я оставим без коментар :D
  • Някой иска ли бисквитка :)
  • Козунаци и лалета
  • Пухчовци позират за Великден
  • Цветни великденски мотиви
Влиза Шон в един бар и поръчва 3 уискита; изпива ги и си тръгва. На втория ден историята се повтаря.   На третия ден Шон пак...