Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Сиропиран тиквеник

3
Сиропиран тиквеник
Източник: Петя Вълканова
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:десерт
Рейтинг: 2
(базиран на 1 отзив)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    От изброените продукти се прави плънката на баницата и се слага малко мазнина в нея. 

  • 2

    Корите (две по две) се намазват с плънката и се навиват на руло и се подреждат в тавата, предварително намазана с мазнина.

  • 3

    Пече се в умерена фурна до зачервяване.  След което се изважда и се полива със студения сироп, който се приготвя от 5 с.л. захар и 10 с.л вода.

Коментари(3)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
3
pepi damjnova
05.04.2013 | 10:15
Правя същия, става чудесен.
2
gabriela gabrielova
04.04.2013 | 18:36
Вкусен ще е така сиропиран.
1
Гергана Минчева
04.04.2013 | 10:17
Изглежда много добре :)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Модерната култура е задвижвана от кафе и бензин. Често първото има вкус на второто." Едуард Аби, американски есеист  
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...