Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Сланина по китайски

Сланина по китайски
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 3
(базиран на 1 отзив)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете сланината на парчета.  

  • 2

    Сложете вода в тенджерка да кипне, сложете сланината, намалете котлона и гответе за 10 минути. Извадете от водата и подсушете.  

  • 3

    Загрейте олиото в тиган, запържете сланината за по няколко минути от двете страни.  

  • 4

    Смесете соса, оцета, захарта, джинджифила и лука, нарязан ситно. Оставете да заври, разбъркайте, за да се разтвори захарта. Намалете котлона на ниска степен и сложете сланината в соса. Покрийте и задушете за 50-60 минути. Сложете вода, колкото е нужно, за да не остава без течност.  

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • крем от кестени
    30 мин.
  • Бутер пица с козе сирене, мед и чери домати
    30 мин.
  • Мидена разядка
    < 10 м.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Варите ли ракия? 1
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...