Сложете 1 чаена чаша вода, ½ чаена чаша олио и щипка сол да заври.
Изсипете 1 чаша брашно и бъркайте, докато се получи топка.
Оставете малко да се охлади тестото, добавете яйцата едно по едно.
Изсипете тестото в тава, покрита с хартия за печене по ваше желание.
Печете в предварително загрята фурна на 180 С, без да отваряте фурната в първите 10-15 минути.
След това намалете фурната на 160 С и печете още 20 минути.
Нарежете авокадото на кубчета и веднага залейте с оцет, за да не се окисли.
Почистете краставицата и домата от семките и ги нарежете на малки кубчета, добавете ситно нарязания лук, чушка и магданоз. Овкусете по желание
Разбъркайте и напълнете еклерите малко преди да сервирате.
Еклерите може да приготвите предварително и да използвате, когато ще са ви необходими. Опечени можете да ги съхраните 3-4 дни.