Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Солени еклери

12
Солени еклери
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сложете 1 чаена чаша вода, ½ чаена чаша олио и щипка сол да заври.

  • 2

    Изсипете 1 чаша брашно и бъркайте, докато се получи топка.

  • 3

    Оставете малко да се охлади тестото, добавете яйцата едно по едно.

  • 4

    Изсипете тестото в тава, покрита с хартия за печене по ваше желание.

  • 5

    Печете в предварително загрята фурна на 180 С, без да отваряте фурната в първите 10-15 минути.

  • 6

    След това намалете фурната на 160 С и печете още 20 минути.

  • 7

    Нарежете авокадото на кубчета и веднага залейте с оцет, за да не се окисли.

  • 8

    Почистете краставицата и домата от семките и ги нарежете на малки кубчета, добавете ситно нарязания лук, чушка и магданоз. Овкусете по желание

  • 9

    Разбъркайте и напълнете еклерите малко преди да сервирате.

  • 10

    Еклерите може да приготвите предварително и да използвате, когато ще са ви необходими. Опечени можете да ги съхраните 3-4 дни.

Коментари(12)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
12
ана
12.06.2013 | 18:08
Страхотни еклери!
11
Отговор на коментар #8 от Майстор - готвач:
Да и е много ефектно за посрещане на гости;)
10
Авокадото не ми е най-любими,ще измисля с какво да го заменя:)
9
Denica Mileva
04.04.2013 | 16:02
снощи ги приготвих и станаха супер
8
Майстор - готвач
04.04.2013 | 11:38
Страхотно предястие :) Много интересна рецепта .
7
Аламинут
04.04.2013 | 10:29
Много интересна рецепта . Ще я приготвя задължително .
6
Гергана Минчева
04.04.2013 | 09:56
Отговор на коментар #1 от Zlatina Todorova:
Много различна рецепта , а аз много си падам по такива .
5
Гергана Минчева
04.04.2013 | 09:56
Много интересна рецепта . Страхотно предястие е това и задължително ще пробвам рецептата .
4
тихомира илиева
03.04.2013 | 12:51
Нещо по различно, допадна ми.
3
kalinka kalinkova
02.04.2013 | 21:19
Ще ги направя тези солени еклери.
2
pepi damjnova
02.04.2013 | 16:11
Това ми допадна.
1
Zlatina Todorova
02.04.2013 | 16:03
супер предложение,много ми хареса
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Винаги готвя с вино. Понякога дори го добавям в храната!" Уилям Клод Фийлдс, американски комик  
  • Картофки, ама по-така ;)
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
Митница на летището в Амстердам. - Каква е целта на посещението ви в Холандия? - Да пушим трева и да посетим Червените фенери. - Да,...